Over Ons

Mijn passie en liefde is namelijk om ervoor te zorgen dat iedere vrouw er prachtig uit kan zien: Met of zonder Weave Extensions. Ik ben zelf 3 keer door een haar journey gegaan. Om mijn natuurlijke haar te laten groeien. De laatste keer moest ik bijna alles afknippen omdat mijn haren was uitgevallen door bloedarmoede. Ik had toen haar besteld via Aliexpress, maar ik was totaal niet tevreden! 

Ik merkte dat er veel bad hair op de markt is! En dat wij vrouwen bakken met geld uitgeven aan haar dat niet te gebruiken is of maar een jaar ervan te kunnen genieten. En daar wilde wij een eind aanmaken! De extensions die wij verkopen kunt u met je juiste verzorging jaren van genieten!

Wij vrouwen vergeten dat we ook mooi lang en gezond haar kunnen hebben! En dat Weaves en Wigs een protecive hairstyles is om je eigen haar te laten rusten of als je snel een andere look wilt! Daarom vinden wij het belangrijk dat u uw haren goed verzorgt met of zonder weave extension! Op de website vindt tips om u haren gezond en lang te laten groeien.

Je haar is ten slote je Sieraad!

 

PicturePeopl...le (1 van 3).jpg

 

© 2017 - 2020 Real Hair By Shal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel